Obiectiv DGASPC Timiș: niciun caz de COVID-19 în rândul beneficiarilor din cele 16 centre rezidențiale din subordine

În cele 16 centre rezidențiale aflate în structura DGASPC Timiș sunt ocrotiți aproape 1000 de beneficiari – copii și persoane adulte cu dizabilități, respectiv persoane vârstnice cu nevoi speciale și cu diverse comorbidități.

„Din fericire, dată fiind responsabilitatea de care am dat dovadă cu toții în această perioadă (angajați și beneficiari, deopotrivă), dar și măsurile de prevenție și de siguranță luate în cadrul DGASPC Timiș și în centrele rezidențiale, până în prezent, niciun beneficiar al acestor centre nu a contactat COVID-19, siguranța acestor persoane reprezentând un aspect extrem de important pentru noi”, au anunțat reprezentanții DGASPC Timiș.

Totodată, a fost făcut și un apel la aparținătorii copiilor și adulților din cele 16 centre rezidențiale din subordine pentru a respecta toate normele și măsurile de siguranță stabilite, astfeo încât să fie atins obiectivul DGASPC Timiș: zero cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul beneficiarilor din cadrul centrelor.

„Dat fiind faptul că pericolul nu a trecut și că această perioadă dificilă, cu norme și măsuri de siguranță, unele chiar limitative, continuă, este important să acționăm chiar și cu mai multă prudență, obiectivul rămânând același: 0 cazuri de îmbolnăvire cu COVID-19 în rândul beneficiarilor din cadrul centrelor. În acest sens, facem apel la toți aparținătorii care doresc să mențină legătura cu adulții sau cu copiii din centrele noastre rezidențiale să ne sprijine în continuare, să ne ajute să-i protejăm pe cei dragi lor și să respecte, prin urmare, toate normele și măsurile de siguranță stabilite la nivelul fiecărui centru. Totodată, aparținătorii care doresc să ia legătura cu un membru al familiei internat într-un centru sunt rugați să contacteze, în prealabil, șeful centrului rezidențial respectiv, care le va oferi informațiile necesare și va face toate demersurile necesare în acest sens. Mulțumim tuturor pentru înțelegere și pentru că, împreună, facem tot posibilul ca să depășim, cu bine, această perioadă grea”, au mai transmis reprezentanții DGASPC Timiș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.