Oaspeți din Turcia, Marea Britanie, Slovacia, Croația și Polonia, la Lugoj

De Ziua Europei, Primăria Municipiului Lugoj a fost gazda participanților la un proiect cu finanțare europeană, având ca partener Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” din Lugoj.

Oaspeţii au fost primiţi de către Francisc Boldea, primarul municipiului Lugoj, care a făcut o scurtă prezentare a Lugojului şi a eforturilor pe care municipalitatea le depune în sprijinul activităților școlare și sociale și a avut cuvinte de apreciere privind finalizarea cu succes a proiectului și efectelor benefice ale acestui tip de inițiative în cadrul incluziunii în societate a copiilor și tinerilor cu deficiențe.

Proiectul intitulat My work is my future a fost derulat de către Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca”, în cadrul programului Erasmus+, în parteneriat cu instituții cu profil similar din Turcia, Marea Britanie, Slovacia, Croația și Polonia.

În cadrul proiectului au avut loc activități în fiecare dintre cele șase țări participante, întâlniri, schimburi de experiență și cursuri privind preprofesionalizarea copiilor cu deficiențe, pregătirea acestora pentru viață, pentru a fi independenți.

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Alexandru Roșca” găzduiește în aceste zile ultima întâlnire și evaluarea finală a acestui proiect.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.