O performanță istorică: CSM Lugoj va juca în Cupa Challenge! Dacă autoritățile… vor înțelege…

Sezon de excepție pentru prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj, cu o nouă participare în Final Four-ul Cupei României și o calificare, în premieră, în Cupele Europene.

Este prima calificare în competițiile europene la jocuri sportive pentru o echipă din Lugoj.

După o luptă, până în ultima etapă din play-off, cu Dinamo București, CSM Lugoj a încheiat ediția 2018-2019 a Diviziei A1 pe locul 5 și, astfel, a obținut dreptul de a reprezenta România în Cupa Challenge.

Performanța realizată de formația pregătită de trio-ul Ugljesa Segrt – Dragan Grbic – Vasile Canea ar putea rămâne doar o „frumoasă amintire”, din cauza problemelor financiare pe care le are echipa. Rămâne de văzut dacă autoritățile lugojene… „înțeleg această performanță”…

„Este singura echipă din istoria atât de lungă și frumoasă a Lugojului, care a reușit acest lucru. De fapt noi împreună am reușit, cei din teren, cu genunchii obosiți de atâtea sărituri și cei din tribune, cu zâmbete largi și încurajări pe buze. Suntem mândri de acest lucru, fericiți și bucuroși peste măsură. Vă mulțumim și dacă autoritățile înțeleg această performanță ne vedem la toamnă în Challenge Cup! Dacă nu, aceasta va fi cea mai frumoasă amintire a noastră…”, au transmis reprezentanții formației lugojene.

Cea mai mare performanță din istoria voleiului lugojean a fost obținută de: Diana Balintoni, Elena Babic, Nina Kocic, Ivana Dinic, Katarina Vukomanovic, Nina Jakic, Alexandra Cauc, Andreea Petra, Daiana Roman,  Bianca Albăstroiu, Georgiana Popa, Patricia Bărbulescu, Andra Badiu-Savu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.