O nouă demisie din Consiliul Local Lugoj! A patra…

Încă un consilier a demisionat din Consiliul Local Lugoj. După Ionel Dănuț Cliciovan (PNL), Nicu Bădina (PSD, care a optat pentru mandatul de consilier județean) și Gerlinde Opriș (PSD), luni, 10 octombrie, a renunțat la mandatul de consilier local și reprezentantul USR Plus – Paul-Sebastian David.

„Paul David a renunțat la funcția de consilier local din pricina faptului că serviciul prestat de dânsul în particular îl determină să fie absent la viitoarele ședințe din cadrul consiliului local Lugoj, lucru care l-ar fi suspendat ulterior din poziția de consilier. Îi mulțumim lui Paul pentru determinarea și energia de care a dat dovadă în acești 2 ani de mandat. Îi mulțumim pentru toate intervențiile la obiect pe care le-a avut în cadrul ședințelor și pentru că a reprezentat cu adevărat interesele reale ale lugojenilor. Paul rămâne în continuare un membru de bază în USR”, au anunțat reprezentanții USR Plus Lugoj.

În urma alegerilor locale din 27 septembrie 2020, Alianța USR Plus a obținut 3 mandate de consilier local, iar în urma demisiei lui Paul-Sebastian David (inginer), a rămas doar cu doi reprezentanți în Consiliul Local Lugoj: Daniela Țepeș Paleu (expert contabil) și Lajos Ernestin Vari (manager transport rutier).

Locul rămas vacant în Consiliul Local Lugoj, în urma demisiei lui Paul-Sebastian David,  va fi ocupat de următorul candidat de pe lista Alianței USR Plus, pe care se află, în ordine, pe pozițiile 4-6: Nicolae Marius Savu (lucrător comercial), Mihai Daniel Murărescu Filip (tehnician gastronomic) și Elvis Florian Varga (muncitor necalificat).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.