O nouă campanie de sterilizare/castrare gratuită a câinilor și pisicilor cu și fără stăpân organizată de Asociația „Free Amely 2007”

Asociația „Free Amely 2007” din Lugoj organizează o nouă campanie de sterilizare/castrare gratuită a câinilor și pisicilor cu și fără stăpân.

Acțiunea va avea loc în perioada 29 aprilie – 1 mai 2023, la adăpostul de câini al Asociației „Free Amely 2007”, situat între satele Tapia şi Măguri.

„Acțiunea este sponsorizată de Asociația Hilfe für Streunerpfoten e.V, din Germania, iar echipa medicală va fi coordonată de dr. Darius Terheș, care va opera alături de dr. Josephine Almamaria Gampe, din Germania și dr. Simon Cubin, din Știuca, ajutați de alți voluntari”, a anunțat Elena Balaj, președinta Asociației „Free Amely 2007”.

Pentru programarea câinilor și pisicilor la castrat/sterilizat, proprietarii animalelor sunt rugați să sune la numerele de telefon 0731973866 sau 0726692964.

În România, conform legii, sterilizarea/castrarea câinilor este obligatorie, excepție făcând doar câinii cu valoare chinologică. Se pot steriliza/castra: câinii și pisicile care au vârsta de cel puțin 6 luni; femelele care au cel puțin 8 săptămâni de la fătare; femelele deja împerecheate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.