O nouă actualizare a listelor cu localitățile în care se aplică restricții, în funcție de rata de infectare

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, convocat de prefectul Zoltan Nemeth, a actualizat, marți, listele cu localitățile din Timiș în care se aplică restricții, în următoarele 14 zile, în funcție de rata de infectare.

După noua actualizare a CJSU Timiș, unitățile administrativ teritoriale Gătaia și Peciu Nou au depășit incidența de 7,5/1000 de locuitori, urmând să se aplice măsurile stabilite prin HG 432/2021 pentru UAT unde incidența cazurilor este mai mare de 7,5/1000 de locuitori.

Conform incidenței la 14 zile/1000 de locuitori, unitățile administrativ-teritoriale Checea, Giera, Buziaș, Pădureni, Parța, Pișchia, Sacoșu Turcesc, Șandra și Traian Vuia intră pe anexa cu lista UAT-urilor în care incidența cazurilor este mai mare de 4 și mai mică, sau egală cu 7,5/1000 de locuitori, urmând să se aplice măsurile stabilite prin HG 432/2021.

Totodată, pe lista unităților administrative teritoriale care au depășit pragul de 3/1000 de locuitori au intrat Becicherecu Mic, Birda, Dudeștii Vechi, Fibiș, Giera, municipiul Lugoj, Nădrag, Nițchidorf, Buziaș, Gătaia, Pădureni, Parța, Peciu Nou, Pișchia, Sacoșu Turcesc, Șandra, Tormac, Traian Vuia și Voiteg.

Iar pe lista UAT-urilor unde incidența cazurilor este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1000 de locuitori au intrat Belinț, Biled, Bogda, Comloșu Mare, Fârdea, Mănăștiur, Făget, Otelec, Saravale și Tomnatic.

Măsurile adoptate se aplică începând de miercuri, 14 aprilie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.