O nouă acțiune caritabilă a Clubului Lions „Ana Lugojana”

În preajma Sfintelor Sărbători Pascale, membrele Clubului Lions „Ana Lugojana”, împreună cu personalul Unității Militare 01220 Lugoj și reprezentanții Asociației Militar-Culturale ,,Sfantul Gheorghe”, au adus un strop de bucurie într-o familie greu încercată de soartă.

Reprezentantele Clubului Lions „Ana Lugojana”  au hotărât să-i ofere un sprijin unui copil cu probleme de sănătate: Bogdan, copilul familiei Mihali, în vârstă de 8 ani, care nu are o mânuță din naștere, a suferit deja patru operații și necesită o proteză auditivă. Copilul este crescut doar de mamă, care are și ea probleme de sănătate, și de bunică, tatăl fiind decedat.

“Cu tot dragul i-am dăruit dulciuri, jucării, alimente, haine și o sumă de bani pentru a-i face viața puțin mai frumoasă”, a declarat Simona Marinescu, past president Lions Club „Ana Lugojana”.

Reprezentantele Clubului Lions „Ana Lugojana” au mai anunțat că vor să continue să ajute această familie greu încercată și să organizeze o campanie prin care să strângă fonduri pentru aciziționarea unui aparat auditiv și a unei proteze pentru Bogdan.

„Oameni buni și cu suflet mare, fiți alături de noi în încercarea de a aduna fonduri pentru a-i cumpăra o proteză auditivă lui Bogdan și, de ce nu, o proteză pentru mânuță. Haideți să facem o faptă bună! ”, a transmis Simona Marinescu, precizând că oamenii care doresc să ajute pot lua legătura cu oricare dintre membrii Clubului Lions „Ana Lugojana” sau cu cei de la Unitatea Militară 01220 Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.