O lume minunată! Activități dedicate Zilei Copilului

Clubul Copiilor Lugoj, Asociația Smart Kreativ, Casa de Cultură a Municipiului și Primăria Lugoj organizează, timp de 4 zile, în perioada 29 mai – 1 iunie, o serie de activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului, sub genericul “O lume minunată”.

Luni 29 mai,  între orele 17,00 și 19,00, va avea loc  concursul ”Vânătoare de comori în familie”. Vor fi 20 de echipe, formate din 2-3 copii și un adult. Cei care doresc să participe trebuie să se prezinte la Clubul Copiilor Lugoj la ora 16:45, pentru înscrieri și startul concursului.

Marți, 30 mai, de la ora 16:00, în parcarea de lângă fosta autogară va avea loc concurs de karting ”Cupa 1 Iunie”. Concursul constă într-o probă de îndemânare la care vor participa aproximativ 60 de elevi de la cercul de Karting de la Clubul Copiilor Lugoj.

Miercuri, 31 mai, între orele 17:00-19:00, copiii și tinerii sunt invitați să participe, în Parcul „George Enescu”, la o porție generoasă de dans și zumba. Vor avea posibilitatea să participle activ la o „bătălie” între cei mai talentați copii și instructori de la cluburi de dans din Lugoj, Arad și Timișoara.

Joi, 1 iunie, între orele 10,00 și 13,00, pe aleile Parcului „George Enescu”  vor fi răspândite mai multe ateliere și zone de interes la care copiii sunt așteptați să participe activ: pictură pe față, desene pe asfalt, jocuri și demonstrații sportive, experimente cu profesorul Științescu și asistenții săi, teatru de păpuși, oglinda magică cu personaje preferate din filme sau desene animate, demonstrație de graffiti, spectacolul pentru copii „Greierele și furnica”.

Activitățile sunt organizate în parteneriat cu Clubul Sportiv Școlar Lugoj, Asociația FOA, Școala Gimnazială „Anișoara Odeanu”, Centrul de Tineret Lugoj, Asociația „Educația fereastră spre viitor”, Asociația „Pro Baschet” Lugoj, Clubul „Tip Top” Timișoara, Dinamic Dance Timișoara, New Generation Studio Arad, Red Wings Studio.

Proiectul este finanțat din bugetul local al municipiului Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.