O fetiță de 8 ani, grav bolnavă, ajutată de Clubul Lions „Ana Lugojana”

Clubul Lions „Ana Lugojana” din Lugoj a organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, un bal de caritate, pentru a ajuta o fetiță de opt ani, Ana Maria Bortoș, care are probleme grave de sănătate.

Evenimentul, coordonat de Ilona Nicoară, președinta Clubului Lions „Ana Lugojana”, și Simona Marinescu, vicepreședinte, s-a desfășurat la restaurantul Royal și a reunit peste 100 de persoane dornice să se implice în susţinerea diverselor proiecte filantropice.

La eveniment a participat și Daniela Holzheimer, guvernatorul Districtului 124 România în anul lionistic 2016-2017, dar și alți reprezentanți ai cluburilor Lions din zonă. Pentru  implicarea și susținerea diverselor proiecte de voluntariat, la nivel național și local, Clubul Lions „Ana Lugojana” a primit, din patea guvernatorului Districtului 124, o Diplomă de apreciere, la fel ca și președinta Ilona Nicoară.

Programul artistic al evenimentului a fost asigurat de formația „Cu Asar”, din Buziaș, împreună cu solistul de muzică populară Dorin Biriș Coșbuc și Ansamblul „Perla Banatului”. Fernanda Bărbosu și David Birăescu, de la Clubul Dance Mania.ro, au prezentat o demonstrație de dans sportiv, iar elevii Școlii de Arte – Beatrice Dan, Angelo Iancu Mihai și Ana Maria Frank, îndrumați de prof. Alexandru Vasiliu, au susținut recitaluri muzicale.

Participanții la eveniment au avut parte și de o tombolă cu premii diverse. În final, în urma donațiilor și a vânzării biletelor, au fost adunați 12.000 de lei, fonduri destinate completării sumei necesare efectuării intervenției chirurgicale a micuței Ana Maria Bortoș, aflată în prezent într-o clinică din Elveția.

Persoanele care doresc să o ajute pe Ana Maria Bortoș pot face donații în continuare, în contul RO11RNCB0252086608980001, deschis la BCR Lugoj, pe numele Virginia Iakab.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.