O asociere de firme a câștigat contractul privind studiul de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Craiova – Lugoj

Contractul pentru elaborarea studiului de fezabilitate destinat construcției drumului de mare viteză Craiova – Lugoj a fost câștigat de o asociere de firme, formată din Egis Romania SA (lider de asociere) – Search Corporation S.R.L.– Italrom Inginerie Internațională SRL – Geostud S.R.L. – ECO Geodrum S.R.L. – Egis International SAS.

Anunțul a fost făcut de către Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor.

Valoarea contractului este de peste 92,7 milioane de lei fără TVA.

Cinci oferte au fost depuse pentru realizarea studiului de fezabilitate a drumului de mare viteză Craiova-Lugoj, în lungime de circa 250 de kilometri, care va conecta Regiunea de Sud şi Sud-Vest a României cu reţeaua europeană de transport prin conexiunea la Coridorul IV rutier pan-european Constanţa-Nădlac.

Durata contractului este de 43 luni, de la data de începere a contractului (din care 36 de luni – studiul de fezabilitate).

Lugoj Expres O asociere de firme a câștigat contractul privind studiul de fezabilitate pentru drumul de mare viteză Craiova - Lugoj studiu de fezabilitate șosea rapidă reţeaua europeană de transport proiectare Oltenia oferte Lugoj firme drum de mare vieză CRaiova contract Banat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.