Noi termene în procesele Claudiu Buciu vs. prefectul județului Timiș

Procese în care Claudiu Buciu a solicitat suspendarea, respectiv anularea executării ordinului prefectului județului Timiș, privind încetarea înainte de termen a mandatului de primar al municipiului Lugoj, au fost din nou amânate.

În recursul de la Curtea de Apel, în care se judecă “suspendarea executării actului administrativ”, judecătorii Secției de Contencios administrativ și fiscal au decis „amânarea pronunțării în cauză la data de 29.09.2022”.

Amânată a fost și judecarea cauzei în procesul de la Tribunalul Timiș, în care Claudiu Buciu a solicitat anularea actului administrativ emis de prefectul județului Timiș. De această dată, cauza a fost amânată în vederea soluționării cererii de recuzare a judecătoarei Gabriela Baragan, făcută de avocatul lui Claudiu Buciu, pe motiv că magistratul nu a acceptat nicio probă anexată la dosar. Decizia de recuzare a judecătorei a fost luată după ce instanța a respins cererea de sesizare a Înaltei Curți de Casație și Justiție, făcută de Claudiu Buciu, în care a solicitat „dezlegarea unei chestiuni de drep cu privire la noțiunea de domiciliu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.