Noi premii pentru elevii Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu”

Elevii Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj au obținut noi premii la faza județeană a olimpiadelor școlare.

La logică, brediceniștii au fost, din nou, primii pe județ. Eleva Aria Lobonea (clasa a XII-a D) a obținut locul I și s-a calificat la faza națională, iar eleva Ioana Godeanu (din clasa a X-a B) a obținut, la prima participare, locul II, având șansa de a participa la națională. De asemenea, elevele Raphaella Moroșanu (clasa a XII-a B) și Melinda Birgean (clasa a X-a B) au obținut mențiuni. Elevele au fost pregătite de prof. Elena Lazăr.

La olimpiada de istorie, eleva Diana Kristof (clasa a XII-a) a obținut menţiune. Eleva a fost pregătită de prof. Florin Bombescu.

La limba şi literatura română, eleva Anastasia Antănaș (clasa a XII-a), pregătită de prof. Mihaela Bînă, a obținut premiul II, iar eleva Loredana Groza (clasa a IX-a), pregătită de prof. Ela Iakab, a obținut mențiune.

La fizică, elevii Andrei Palyo-Muset (clasa a VI-a), Geanina Bălănescu (clasa a IX-a) și Radu Rădinoiu (clasa a IX-a), pregătiți de prof. Lucia Boldea, au obținut mențiune.

La tenis de masă, elevul Alexandru Ignat (clasa a XI-a), pregătit de prof. Călin Becheru, a obținut premiul III.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.