Noi controale pe șosele! Patru infracțiuni și 371 de amenzi

În primele două zile ale acestei săptămâni, polițiștii din Timiș au acționat în tot județul pentru prevenirea și descurajarea oricăror fapte antisociale.

Activitățile au fost desfășurate în sistem integrat împreună cu celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

S-a urmărit prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de droguri, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Pe durata acțiunilor au fost instituite 43 de filtre, fiind legitimate 1080 de persoane și controlate 717 autovehicule.

Au fost efectuate 191 de testări cu aparatul etilotest și 20 cu aparatul drugtest, fiind depistată o deținere de substanțe psihoactive.

Au fost conduse la sediul poliției 4 persoane în vederea identificării și amprentării.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 371 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 59.365 de lei, atât pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 cât și pentru încălcarea normelor rutiere, iar ca măsuri complementare au fost reținute 20 permise de conducere  (cele mai multe pentru depășirea limitei legale de viteză) și retrase 26 certificate de înmatriculare.

Au fost constate 4 infracțiuni la regimul rutier, respectiv: 3 pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere și 1 pentru conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Aceste activități, care au urmărit menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, continuă și în perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.