Nedreptatea a fost reparată! Echipa de minivolei a CSȘ Lugoj va juca la turneul final

Echipa de minivolei a CSȘ Lugoj va juca la turneul final al Campionatului Național.

Formația lugojeană a ratat, inițial, calificarea directă la turneul final, chiar dacă a câștigat toate meciurile în grupa semifinală 1, unde s-a clasat pe poziția a doua, în urma departajării la setaveraj.

Echipa CSȘ Lugoj a obținut, totuși, calificarea directă la turneul final din postura de echipa cu cel mai bun punctaj dintre formațiile de pe locul 2, beneficiind de faptul că, în două grupe semifinale 1, echipele clasate pe primul loc au reprezentat același club – CSM București, iar regulamentul nu permite decât o singură formație de la un club la turneul final.

Astfel, la  turneul final al Campionatului Național vor evolua formațiile: CSȘ București, CSM București, Dinamo, Juvenil Brașov, Super Volei Oradea și CSȘ Lugoj.

Acestora li se vor alătura încă două formații, care vor câștiga cele două grupe semifinale 2, care se vor desfășura în perioada 19-20 aprilie, la Târgoviște (participă: CSȘ Târgoviște, CSȘ Focșani, CSȘ Bacău și CSM Ploiești) și Blaj (participă: CSȘ Blaj, Bega Timișoara, CSȘ Turda și CSȘ Târnăveni).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.