Ne-au mințit din nou! CNAIR nu a scos la licitație sensul giratoriu de pe Tapiei, așa cum promitea Grindeanu (P)

Lugojenii sunt ușor de manipulat. Doar așa se explică declarațiile făcute de ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, care a promis în urmă cu trei săptămâni, cot la cot cu Călin Dobra, că se va ocupa de sensul giratoriu de pe strada Tapiei.

Venind la Lugoj în campanie electorală, Grindeanu și Dobra păreau deciși să facă minuni într-o zi, cât alții n-au făcut în aproape zece ani.

“Pot să vă anunț că are finanțare. Săptămâna viitoare intră în licitație și proiectare realizarea acestui nod, fiindcă aici sunt foarte multe accidente, trebuie să fie o descărcare și pe zona aceea industrială, fiind foarte mult trafic, și ne vom mișca foarte repede. Vom rezolva această chestiune rapid. Repet, luând înapoi realizarea acestui proiect de la primăria Lugoj și făcându-l noi, pentru că aici lucrurile nu s-au mișcat așa cum trebuie”, declara Grindeanu.

La trei săptămâni de la declarațiile de pe centură, pe site-ul CNAIR nu apare nicio licitație pentru construcția sau amenajarea sensului giratoriu, lucru care confirmă reținerile conform cărora declarația lui Grindeanu nu a fost altceva decât o declarație de campanie electorală.

Mai mult decât atât, Claudiu Buciu a declarat vineri că CNAIR nu a solicitat niciun document sau plan, astfel că Primăria Lugoj va continua și va susține demersurile pentru construcția sensului giratoriu.

Vă reamintim că în urmă cu aproape zece ani, tot într-o campanie electorală, Călin Dobra și șefii CNAIR, ai Poliției Rutiere, se lăudau că vor construi un sens giratoriu în zona industrială, după ce mai multe persoane au fost rănite sau și-au pierdut viața în accidentele din acea zonă. Administrația condusă de Buciu a început în 2021 demersurile pentru realizarea construcției, însă consilierii PSD și USR s-au opus realizării acestuia.

 

UPDATE: Reprezentanții DRDP Timișoara ne-au transmis că „documentația este pregătită și va fi lansată în SEAP în cursul săptămânii următoare. Girația face parte din obiectivul ”Amenajare sensuri giratorii în cadrul proiectului Investiții prioritare în siguranță rutieră în România – 2020-0888: Lot 1 , Lot 2”.

 

Lugoj Expres Ne-au mințit din nou! CNAIR nu a scos la licitație sensul giratoriu de pe Tapiei, așa cum promitea Grindeanu (P) Sorin Grindeanu CNAIR Claudiu Buciu

Comandat de PNL Filiala Timiș. Executat de Boldureanu Petrică PFA, CUI mandatar financiar 21240015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.