Municipiul Lugoj organizează concurs pentru 2 posturi la Biroul Finanțări și Implementare Proiecte

Municipiul Lugoj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție vacante din cadrul aparatului de specialitate al Primarului, Biroul finanțări și implementare proiecte, după cum urmează:

  • Consilier, clasa I, grad profesional superior – 1 post;
  • Consilier, clasa I, grad profesional asistent – 1 post.

În conformitate cu prevederile art. 618 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare, concursul este organizat în baza excepției prevăzute de art. II din Legea nr. 203/2020 pentru modificarea și completarea Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Durata normală a timpului de lucru pentru cele 2 (două) funcții publice de execuție vacante este de 8 ore pe zi, respectiv 40 ore pe săptămână.

Proba suplimentară de testare a competențelor specifice în domeniul IT – cunoștințe de operare pe calculator, se va desfășura în data de 11 octombrie 2021, ora 1000, la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, Piața Victoriei, nr.4.

Proba suplimentară de testare a competențelor lingvistice de limba engleză, se va desfășura  în data de 18 octombrie 2021, ora 1100, la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, Piaţa Victoriei, nr.4.

Proba scrisă se va desfășura în data de 25 octombrie 2021, ora 1100, la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, Piaţa Victoriei, nr. 4.

Condiții de participare:

  • candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute la art. 465 din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare;

Condiții specifice de participare la concurs:

Pentru Consilier, clasa I, grad profesional superior:

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;

– minim 7 ani vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice;

– cunoștințe de operare pe calculator – nivel avansat;

– competențe de limba engleză – nivel avansat.

Pentru Consilier, clasa I, grad profesional asistent:

– studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;

– minim 1 an vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcției publice;

– cunoștințe de operare pe calculator – nivel mediu;

– competențe de limba engleză – nivel avansat.

Perioada de depunere a dosarelor de concurs este 09 septembrie – 28 septembrie 2021 inclusiv.

Bibliografia/tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii publice locale www.primarialugoj.ro, la secţiunea Anunțuri concursuri angajare.

Coordonate de contact pentru primirea dosarelor de concurs: Primăria Municipiului Lugoj,   Piața Victoriei nr.4, Biroul relații cu publicul, tel. 0256/352240, fax. 0256/350393, e-mail: contact@primarialugoj.ro sau personal@primarialugoj.ro.”

Observații suplimentare: persoană de contact – Lavinia-Daniela Ivăniș, Inspector debutant.

Data afișării: 09 septembrie 2021.

Lugoj Expres Municipiul Lugoj organizează concurs pentru 2 posturi la Biroul Finanțări și Implementare Proiecte probba scrisă posturi municipiul Lugoj Lugoj funcții publice consilier condiții de participare concurs de recrutare Biroul finanțări și implementare proiecte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.