Municipiul Lugoj organizează concurs de recrutare pentru Inspector, clasa I, grad profesional debutant – 2 posturi

Municipiul Lugoj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de execuție vacante de Inspector, clasa I, grad profesional debutant – 2 posturi la Biroul resurse umane, Direcția administrație publică locală, din cadrul aparatului de specialitate al Primarului.

Concursul este organizat în baza art. II din Legea nr.203/2020 pentru modificarea şi completarea Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Durata normală a timpului de lucru pentru cele două funcții publice vacante este de 8h/zi, respectiv 40h/săptămână.

Proba scrisă se va desfășura în data de 05 aprilie 2021 ora 11.00, iar proba de interviu se va desfășura în data de 09 aprilie ora 11.00, la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, Piaţa Victoriei nr. 4.

Condiții de participare:
– candidații trebuie să îndeplinească condițiile prevăzute de art.465 din Ordonanța de Urgență nr.57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare;
– condiții specifice de studii de specialitate: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în ramura de științe: științe juridice, administrative, economice, sociologie sau filologie.

Bibliografia, tematica, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează pe pagina de internet a autorităţii publice locale, la secţiunea Anunțuri concursuri angajare.

Perioada de depunere a dosarelor de concurs este: 05 martie – 24 martie 2021.

 

Lugoj Expres Municipiul Lugoj organizează concurs de recrutare pentru Inspector, clasa I, grad profesional debutant – 2 posturi Primăria Municipiului Lugoj municipiul Lugoj inspector concurs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.