Municipalitatea lugojeană pregătește o taxă specială de salubrizare

Primăria Lugoj le pregătește o surpriză neplăcută lugojenilor care nu au încheiat contracte cu societatea timișoreană Retim Ecologic Service SA, operatorul serviciului de salubrizare în municipiu.

„Primarul Municipiului Lugoj, ing. Francisc Constantin Boldea, intenţionează să promoveze Proiectul de hotărâre privind aprobarea taxei speciale de salubrizare pe teritoriul administrativ al U.A.T. municipiul Lugoj și a Regulamentului de stabilire și aplicare a taxei speciale de salubrizare pentru utilizatorii serviciului public de salubrizare, persoane fizice-populație, operatori economici (persoane juridice și persoane fizice autorizate și asimilate acestora), instituții publice și altele, care nu au încheiat și refuză să încheie contractul de salubrizare cu operatorul serviciului”, au anunțat reprezentanții Primăriei Lugoj.

Conform proiectului de hotărâre, lugojenii care nu au contracte încheiate cu operatorul serviciului de salubrizare vor trebui să plătească o taxă de cinci ori mai mare decât este tariful pentru ridicarea gunoiului.

Persoanele interesate pot depune în scris propuneri, sugestii sau reclamaţii cu privire la proiectul de hotărâre inițiat de primarul Francisc Boldea până în data de 24 septembrie 2018, la ora 12.00, la Biroul relaţii cu publicul, parter, camera 7, din cadrul Primăriei Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.