Modificări în delimitarea secțiilor de votare din Lugoj

Primăria Lugoj a anunțat că au fost făcute modificări privind arondarea cetățenilor la secțiile de votare din municipiu.

Astfel, lugojenii care locuiesc la casele cu numerele 1-35 şi 2-34 de pe strada Buziașului nu vor mai putea vota la Referendumul național pentru revizuirea Constituției, din data de 6 și 7 octombrie, la secția de votare amenajată în incinta Școlii nr. 1, de pe strada Bocșei.

„Primarul Municipiului Lugoj aduce la cunoştinţa cetăţenilor interesaţi, conform prevederilor Hotărârii Autorităţii Electorale Permanente nr.16 din 6 aprilie 2016, privind condiţiile de aducere la cunoştinţă publică a delimitării şi a numerotării secţiilor de votare din ţară, precum şi a sediilor acestora, faptul că, datorită unor modificări intervenite în delimitarea secţiilor de votare din Municipiul Lugoj, toţi cetăţenii cu drept de vot cu domiciliul sau reşedinţa în municipiul Lugoj, la casele de pe str.Buziaşului având numerele 1-35 şi nr. 2-34, care şi-au exercitat dreptul de vot la alegerile anterioare la secţia de votare amenajată în incinta Şcolii Generale nr.1, str. Bocşei nr. 11 îşi vor exercita dreptul de vot începând cu Referendumul naţional pentru revizuirea Constituţiei din data de 6 şi 7 octombrie, la secţia de votare nr. 217, având sediul în clădirea Grădiniţei cu Program Prelungit nr.7, str. Buziaşului nr.36 (Cartier I.C.Drăgan)”, au transmis reprezentanții Primăriei Lugoj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.