Mitropolitul Banatului a sfințit Aghiasma mică, la Troiţa „Izvorul Tămăduirii” de la Lugoj

Mitropolitul Banatului s-a aflat, vineri după-amiază, din nou în mijlocul credincioșilor lugojeni.

Înaltpreasfinţitul Părinte Ioan Selejan, Arhiepiscopul Timișoarei și Mitropolitul Banatului, a participat la ceremonia de sfinţire a apei – „Aghiasma mică”, la Troiţa „Izvorul Tămăduirii” din cartierul lugojean Cotu-Mic, oficiind serviciul religios împreună cu un sobor de preoți.

Printre participanţii la eveniment s-au aflat primarul Francisc Boldea și viceprimarul Cristian Galescu, președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra, directorul Apelor Române Banat, Titu Bojin, fostul deputat Sorin Stragea, consilieri locali și șefi de instituții lugojene.

După oficierea serviciului religios, a avut loc şi un  program artistic susţinut de Ansamblul folcloric „Lugojana”, al Casei de Cultură a Municipiului Lugoj, împreună cu formația condusă de Titel Brestoviceanu și soliștii Toni Bagiu, Andra David și Denisa Lupulescu. 

Troiţa „Izvorul Tămăduirii” a fost ridicată, în octombrie 2008, cu sprijinul Consiliului Local Lugoj. De atunci, manifestarea a fost organizată, în fiecare an, de Biserica „Sf. Ioan Botezătorul” şi Protopopiatul Ortodox Român, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Lugoj,fiind iniţiată şi coordonată de consilierul județean Nicu Bădina.

Un comentariu la „Mitropolitul Banatului a sfințit Aghiasma mică, la Troiţa „Izvorul Tămăduirii” de la Lugoj

  • 16 aprilie 2018 la 12:51
    Permalink

    Penibil. Acest gest de a folosi imaginea celor sfinte intr-o campanie electorala, mascata si timpurie, inseamna depasirea oricarei limite de decenta si de bun simt, de respect fata de romani, de catre aceste personaje si acest partid, PSD.
    Nu mai gândește nimeni pentru Lugoj? Nu mai gândește nimeni pentru România? Nu se mai gândește nimeni la viitorul țării? Vai de noi !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.