Minoră abuzată sexual! Doi tineri sunt cercetați, sub control judiciar, pentru viol, respectiv complicitate la viol

Doi tineri, de 24, respectiv 21 de ani, sunt cercetaţi sub control judiciar pentru viol şi complicitate la viol. Cei doi indivizi sunt acuzați că au abuzat sexual o fată  de 15 ani, din Lugoj.

“La data de 18 august 2022, poliţiştii oraşului Făget au fost sesizaţi cu privire la faptul că o minoră, de 15 ani, din Lugoj ar fi fost violată de doi tineri, în noaptea de 7 spre 8 august 2022, în oraşul Făget. În urma investigaţiilor efectuate, s-a constatat că este vorba de un tânăr de 24 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, şi un tânăr de 21 de ani, cercetat pentru complicitate la infracţiunea de viol”, au anunțat reprezentanții IPJ Timiş.

Iniţial, cei doi agresori au fost reţinuţi pentru 24 de ore, însă magistraţii au dispus cercetarea lor sub control judiciar.

“La data de 23 august 2022, cei doi tineri au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar, la data de 24 august 2022, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile”, au mai precizat reprezentanții IPJ Timiş.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.