Militarii din Garnizoana Lugoj, o nouă acțiune caritabilă

Militarii Batalionului 183 Artilerie Mixtă “General Ion Dragalina” Lugoj, din cadrul Diviziei 4 Infanterie “Gemina”, alături de Asociația Militar-Culturală “Sfântul Gheorghe”  Lugoj, au organizat o nouă acțiune social-filantropică, îndreptată spre cei ce trec prin momente mai puțin fericite, cauzate nu doar de urmările crizei epidemiologice, ci și de probleme de natură financiară.

Cu prilejul acestei acțiuni, artileriștii lugojeni au dăruit alimente, produse sanitare și de igienă, dar și alte daruri menite a le face sărbătorile pascale mai fericite persoanelor defavorizate identificate.

,,În aceste zile în care ne apropiem vertiginos de marele Praznic al Învierii Domnului nostru Iisus Hristos am socotit de cuviință a ne aduce și noi, militarii lugojeni, aportul nostru de bine în sânul comunității. Nădăjduim că prin acțiunea caritabilă și prin implicarea noastră am reușit să aducem un strop de bucurie și de speranță în sufletul acestor persoane greu încercate”, a transmis preotul militar Emanuel Gafița.

Întreaga activitatea a avut loc cu respectarea tuturor normelor de protecție împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.