Micii gimnaști își desemnează campionii, la Lugoj

Federația Română de Gimnastică și Primăria Municipiului Lugoj organizează, în perioada 20-21 mai, la Sala Sporturilor “Ioan Kunst Ghermănescu”, finala Campionatul Național  pe Echipe și Individual al Juniorilor III, Nivel 1 și 2 (9-11 ani).

La competiția celor mai mici dintre gimnaști, speranțele olimpice din 2032, participă 60 de sportivi de la 13 cluuri din țară:  CSȘ Sibiu, CSȘ Brasov, CSȘ Resita, CSȘ 1 Timișoara, CSȘ Steaua, CSȘ Gloria Arad, CSȘ Lugoj, CSȘ Dinamo, CSM Cluj Napoca, CSȘ Buzău, CSA Steaua, LPS Bistrița, LPS Tg. Mureș.

Printre cei 60 de gimnaști care își vor desemna campionii la individual și în întrecerea pe echipe se află și Alexandru Urzică, fiul fostului campion olimpic, mondial și european Marius Urzică. El a câștigat anul trecut 6 medalii de aur la individual și în finalele pe aparate, la echipe titlul fiind adjudecat de gimnaștii de la CSȘ Lugoj.

„Pepinieră de talente în gimnastica masculină și locul de unde a pornit spre legendă campioana olimpică Lavinia Miloșovici,  Lugoj este un punct de reper pe harta sportului datorită implicării primăriei locale”, transmit reprezentanții Federației Române de Gimnastică.

PROGRAMUL COMPETIȚIEI:

Vineri, 20 mai 2022 

  • orele 10:00 – 12:00 – Concurs pe echipe și individual, Juniori III- Nivel 1
  • ora 12.00 – Festivitate de premiere Juniori III- Nivel 1 – echipe și individual compus
  • orele14:30-14:45 – Festivitate de deschidere
  • orele14:45-16:45 – Concurs pe echipe și individual, Juniori III- Nivel 2
  • ora16:45 – Festivitate de premiere Juniori III- Nivel 2

Sâmbătă, 21 mai 2022

  • orele 10:00-13:00  – Finale pe aparate Juniori III- Nivel 1 și 2
  • ora 13:00 – Festivitate de premiere finale pe aparate, Juniori III- Nivel 1 și 2

Campionatul Național pe Echipe și Individual al Juniorilor III se va transmite live pe pagina de Facebook al Federației Române de Gimnastică (www.facebook.com/frgimnastica,) pe canalul de YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCNp_b4JTekuJ8JUOSUNy-QA), iar rezultatele vor putea fi accesate pemasura evolutiilor din competitie pe site-ul FRG https://frgimnastica.com/results?disciplineId=4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.