Mezzosoprana Aura Twarowska va deschide „Zilele Muzicii la Oravița”

Mezzosoprana Aura Twarowska împreună cu pianista Manuela Iana Mihăilescu vor susține un concert în dechiderea ediției a XIII-a a Festivalului Internațional „Zilele Muzicii la Oravița”.

Manifestarea, organizată de Asociația Culturală „ArteORA”, în colaborare cu Consiliul Județean Caraș-Severin, Primăria și Consiliul Local Oravița, se va desfășura în perioada 15-25 august 2022.

Concertul Ave Maria, susținut de mezzosoprana Aura Twarowska și pianista Manuela Iana Mihăilescu, va avea loc în data de 15 august, de la ora 19, la Biserica Romano-Catolică din Oravița.

În 17 august, de la ora 19, la „ArtHouse Fikl” din Socolari, Ansamblul “Percutissimo” al Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara (format din Amelia Trifu, Gore Teodorescu și Bogdan Buică), condus de percuționistul Doru Roman, solist al Filarmonicii „Banatul” din Timișoara, va prezenta un program cu multe instrumente de percuție, sub genericul „Tinere talente în concert”.

În 19 august, tot de la ora 19, în Biserica Romano-Catolică din Oravița, va avea loc un „Recital la două piane” și lansarea unui CD – Duo OXY MORE (formație compusă din pianiștii Philippe Boaron și Dinu Mihăilescu, din Elveția).

În data de 21 august, de la ora 19, “Pe deal la Marta” va avea loc o seară  romantică oferită de “Duo Ristič”, alcătuit din acordeonistul Marko Ristič (Serbia) și violonista Laura Roman Ristič.

Ediția a XIII-a a Festivalului „Zilele Muzicii la Oravița” se va încheia în 25 august, cu o seară de muzică de cameră, la Biserica Romano-Catolică din Oravița. Programul va fi susținut de un cvartet format din muzicienii: Marian Tanau (SUA) – vioară, Dorin Matea (Elveția) – violă, Alexandra Guțu – violoncel, Dragoș Mihăilescu – pian.

Intrarea la concerte este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.