„Meridian 22” și-a completat echipa de conducere

În ultima ședință a Consiliului Local Lugoj, aleșii lugojeni au aprobat numirea unor noi membri în Consiliul de Administrație al societății „Medidian 22”.

Astfel, începând cu data de 11 ianuarie 2018, Consiliul de Administrație al societății „Medidian 22” a fost completat cu încă doi membri: Florin Iovescu și Adrian Dimov, care vor ocupa locurile lăsate libere de către Voichița Coțolan și Daniel Florea, care au renunțat la această funcție.

Pentru cele două locuri vacante din cadrul Consiliului de Administrație al societății „Medidian 22” s-au înscris patru candidați, iar în urma procesului de selecție, constând în analizarea dosarului și desfășurarea unui interviu, comitetul de selecție, nominalizare și remunerare (format din Adrian Serendan – președinte, Constantin Udrescu și Arabela Cireșan – membri) a stabilit câștigătorii: Florin Iovescu – notat cu 9,24 și calificativul „potrivit”, și Adrian Dimov – notat cu 8,59 și calificativul „potrivit”. Ceilalți doi candidați au obținut doar calificativul „destul de potrivit”, fiind notați cu 7,90 – Tănase Tina, și cu 6,81 – Ionel Gherca.

Conform Hotărârii Consiliului Local nr. 11 din 26 ianuarie 2017, din Consiliul de Administrație al societății „Medidian 22” mai fac parte: Iosif Groza, Adrian Serendan, Adrian Ioan Ștef, Arabela Cireșan și Constantin Udrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.