Medalion Mihai Eminescu, la Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu”

Cu prilejul împlinirii a 170 de ani de la nașterea poetului național Mihai Eminescu, joi, 30 ianuarie, de la ora 19, pe scena Teatrului Municipal ,,Traian Grozăvescu” din Lugoj va avea loc un recital de muzică corală și poezie.

Se vor reuni pe aceeași scenă, în fața publicului lugojean, două formații emblemă ale Casei de Cultură a Municipiului și ale Lugojului: Corul ,,Ion Vidu” și Teatrul Municipal ,,Traian Grozăvescu”, pentru a oferi publicului, remarcabile compoziții corale pe versuri eminesciene, precum și un recital poetic, interpretate de artiștii lugojeni, sub îndrumarea dirijorului Lucian Onița și a regizoarei Maria Voronca.

Soliștii concertului vor fi sopranele Maria Virginia Onița și Mia Iuga, tenorul Darius Daminescu și baritonii Samuel Constantin, Alexandru Șuca și Ioan Toma, iar din lirica poetului vor recita actorii Loredana Lupescu, Maria Rogobete, Gabriela Hlușcu și Constantin Goloșie.

Intrarea este liberă.

Lugoj Expres Medalion Mihai Eminescu, la Teatrul Municipal "Traian Grozăvescu" teatru soliști recital poezie muzică corală Mihai Eminescu Medalion Mihai Eminescu medalion Lugoj Corul Ion Vidu concert actori

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.