Manifestări dedicate Zilei Naţionale a României

Joi, 1 Decembrie, cu prilejul Zilei Naţionale a României, Primăria Municipiului Lugoj şi Garnizoana Lugoj vor organiza o serie de manifestări care vor începe la ora 9.30, la Monumentul Unirii, din Piaţa J. C. Drăgan.

Evenimentul va debuta cu un ceremonial militar şi religios și în continuare reprezentantul Muzeului de Istorie şi Etnografie al Municipiului Lugoj, arheolog  Răzvan Pinca va susţine o alocuţiune dedicată Zilei Naţionale.

Vor avea loc apoi depuneri de coroane din partea unor instituţii, asociaţii  şi partide politice. Va urma defilarea detaşamentului de onoare și manifestările se vor încheia cu o scurtă reprezentație susținută de Ansamblul de Copii și Tineret „Lugojana”

Pe această cale invităm lugojenii să participe în număr cât mai mare la aceste manifestări care marchează cea mai importantă sărbătoare a românilor, Ziua Națională.

 

Lugoj Expres Manifestări dedicate Zilei Naţionale a României Ziua Națională României monumentul Unirii militar Garnizoana Lugoj depuneri de coroane defilare ceremonial Ansamblul Lugojana 1 Decembrie

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.