Managerul Spitalului Municipal Lugoj se așteaptă la o explozie de cazuri de coronavirus: “Va exploda bomba”

Într-o intervenție avută în cadrul ședinței Consiliului Local, în care s-a discutat despre acordarea de fonduri pentru Spitalul Municipal “Dr. Teodor Andrei” din Lugoj, managerul unității medicale, dr. Erwin Floroni, a dezvăluit faptul că se așteapă la o explozie de cazuri de coronavirus în Lugoj.

Erwin Floroni a precizat că a solicitat bani de la autoritățile locale, după ce a cerut și la minister dar nu a primit nimic, ca să fie pregătit “dacă ne explodează bomba și va exploda bomba, să nu ne moară oamenii în Lugoj și să ne uităm la ei fără aparate de ventilație, pentru că oamenii ăia putem fi oricare dintre noi”.

Totodată, managerul Spitalului Municipal Lugoj a acuzat Direcția de Sănătate Publică Timiș, care nu ar fi dispus izolarea în cazul femeii care s-a întors din Germania și a fost depistată cu coronavirus la spitalul din Lugoj, unde a intrat în contact cu personalul medical și cu alți pacienți, iar fiica acesteia, medic la Compartimentul de Primiri Urgențe, a fost infectată cu COVID-19.

„În momentul de față, avem un medic CPU contaminat cu coronavirus, medic care nu s-a contaminat la serviciu, acesta fiind în contact cu mama dânsei, care s-a autoizolat la domiciliu pentru că DSP nici măcar nu i-a dat izolare, mamă care era pozitivă și a contaminat medicul. În interiorul spitalului cazuri nu au existat, dar în momentul de față medicul a venit la serviciu și vom vedea mai departe ce o să se întâmple după efectuarea anchetei epidemiologice”, a spus Erwin Floroni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.