Mai este o săptămână în care tinerii se pot înscrie la școlile de poliție

Toți tinerii care doresc să devină polițiști se pot înscrie la concursul organizat pentru o nouă sesiune de admitere la școlile de agenți de poliție de la Câmpina și Cluj-Napoca.

Înscrierile se fac până pe data de 05 noiembrie 2023, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, exclusiv în format electronic.

Dintre cele 1.640 de posturi, 1.340 sunt la Școala de Agenți de Poliție “Vasile Lascăr” Câmpina și 300 la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”- Cluj-Napoca.

ORGANIZAREA ȘI DESFĂȘURAREA CONCURSURILOR DE ADMITERE:

• În perioada 18 octombrie – 05 noiembrie 2023 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), candidații cu domiciliul sau reședința în Timiș pot depune cererile de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@tm.politiaromana.ro.

• Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare – până la data de 24 noiembrie;

• Evaluarea psihologică a candidaților se realizează în conformitate cu Dispoziția directorului Centrului de Psihosociologie al MAI, potrivit planificării întocmite împreună cu structurile cu atribuții de recrutare.

• Susținerea probei de evaluare a performanței fizice – în perioada 7–13 decembrie 2023;

• Susținerea probei de evaluare a cunoștințelor –16 decembrie 2023.

Detalii privind înscrierea, procesul de recrutare și susținerea examenelor găsiți pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, la secțiunea Carieră, subsecțiunea Instituții de învățământ:  https://tm.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere-institutii-de-invatamant/a-n-u-n-t-privind-activitatea-de-recrutare-a-candidatilor-pentru-participarea-la-concursul-de-admitere-in-unitatile-de-invatamant-postliceal-ale-ministerului-afacerilor-interne-sesiunea-octombrie-2023-februarie-2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.