Luptătorul Ivan Guidea, de la CSM Lugoj, cel mai bun sportiv al județului Timiș, în 2016

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș a întocmit și la sfârșitul acestui an topul celor mai buni sportivi timișeni în 2016.

La sporturi olimpice, cel mai bun sportiv al județului Timiș a fost desemnat luptătorul Ivan Guidea, de la CSM Lugoj, care va împărți prima poziție a topului cu atleta Adelina Pastor, de la CSM Timișoara, ambii sportivi participând, în acest an, la Jocurile Olimpice de la Rio.

În topul sporturilor olimpice se mai află un lugojean: gimnastul Norbert Marcu, de la CSȘ Lugoj, situat pe poziția a 10-a.

Premierea sportivilor va avea loc în data de 14 decembrie, de la ora 14, în Sala multifuncțională a Consiliului Județean Timiș, în cadrul Galei sportului timișean.

Printre sportivii, antrenorii și echipele care vor fi premiate se află și alți performeri lugojeni: antrenorul Emil Vanea (CSM Lugoj); echipele de lupte greco-romane și lupte libere masculin de la CSM Lugoj; Vlad Mihai Roșu (motociclism, CS Moto Extrem Lugoj) – locul 5 la secțiunea Nominalizări sportivi sporturi tehnice – 2016; Dorina Vărgatu (CS Maraton 93 Lugoj) – locul 2 la secțiunea Nominalizări ramuri sportive paralimpice – 2016;  Vasile Stoica (CS Maraton 93 Lugoj) – locul 3 la secțiunea Nominalizări ramuri sportive paralimpice – 2016;  Victor Doană  (CS Maraton 93 Lugoj) – locul 4 la secțiunea Nominalizări ramuri sportive paralimpice – 2016;  Tudor Micu  (CS Maraton 93 Lugoj) – locul 5 la secțiunea Nominalizări ramuri sportive paralimpice – 2016.

Cu mențiuni vor fi recompensați și alți sportivi de la CSȘ Lugoj: Alexandru Bănicioiu (gimnastică), Rafael Szabo (gimnastică), Ramona Micula (judo), Ioan Dzitac (judo), Flavius Lungu (judo) și Roxana Tif (lupte greco-romane).

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.