Lupta pentru Lugoj nu a fost nicicând așa de intensă (P)

Mai mulți lugojeni vor să ajungă la cârma orașului, dar doar trei sunt relevanți.

Lugojenii au de ales între un candidat PSD, care a fost primar o mulțime de ani și care nu a făcut nimic, un candidat PNL, care își desfășoară activitatea pe facebook și care nu a dorit să fie consilier, să-i reprezinte pe lugojeni și să lupte pentru ei în Consiliul Local, iar acest aspect nu trebuie trecut cu vedere, precum și candidatul PMP Liviu Brîndușoni, care din punctul multora de vedere este cea mai bună variantă, deoarece este singurul care s-a luptat pentru interesele oamenilor și este singurul care nu a făcut rabat de la principiile după care și-a croit viața.

Liviu Brîndușoni, ca și activitate în Consiliul Local, este de departe cel mai dedicat om, este singurul care are curajul să își exprime punctul de vedere, deoarece nu a făcut compromisuri niciodată și este sigurul dintre cei trei candidați menționați care nu a fost acuzat de vreo faptă ilegală.

Prin urmare, Liviu Brîndușoni este singurul care poate să vină în fața oamenilor și să-i privească în ochi spunându-le că luptă să le ofere o viață mai bună, să le ofere respect și să le ofere mândria de a fi lugojeni.

Alegerile vin! Acum lugojenii au de ales dacă își doresc o viață mai bună și vor să fie respectați sau se complac ca până acum.

Lugoj Expres Lupta pentru Lugoj nu a fost nicicând așa de intensă  (P) primar PMP Lugoj Liviu Brîndușoni cea mai bună variantă candidatul PMP alegeri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.