Lugojul, fără restricții suplimentare, începând de mâine

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș a hotărât, în urma reevaluării la termen, ridicarea restricțiilor suplimentare în municipiul Lugoj și în comunele Beba Veche, Cenad, Cenei și Criciova, începând de mâine, 26 mai.

Întrunit în ședință, astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat o hotărâre în baza căreia s-au actualizat anexele cuprinzând incidența de la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Timiș, anexe întocmite pe baza ratei de infectare pe ultimele 14 zile şi în baza căreia sunt stabilite unele restricții.

La reevaluare la termen UAT Beba Veche (anterior pe anexa 3), municipiul Lugoj (anterior pe anexa 4) și unitățile administrativ teritoriale Cenad, Cenei și Criciova (anterior cuprinse pe anexa 4), au ieșit de pe anexele cu restricții suplimentare, având o incidență sub 1,5/1000 de locuitori.

În continuare, nu exista nicio localitate în județul Timiș pe anexa 1, cuprinzând localitățile cu o incidență a cazurilor peste 7,5/1000 de locuitori.

Pe anexa 2 cuprinzând UAT-urile unde incidența cazurilor este mai mare de 4/1000 de locuitori și mai mică sau egală cu 7,5/1000 de locuitori sunt cuprinse două localități, iar pe anexa 3 unde incidența cazurilor este mai mare de 3 și mai mica de 4/1000 de locuitori, este cuprins un singur UAT.

Măsurile adoptate astăzi se vor aplica începând de mâine, 26.05.2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.