Lugojul alege! Candidatul PMP Liviu Brîndușoni a votat „pentru viitorul Lugojului nostru, al copiilor și nepoților noștri”

Liviu Brîndușoni, candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al municipiului Lugoj, a votat „pentru viitorul Lugojului nostru, al copiilor și nepoților noștri”.

„Am votat, astăzi, pentru lugojenii care își doresc condiții decente și sigure pentru copiii lor în școlile din oraș. Am votat pentru viitorul Lugojului nostru, al copiilor și nepoților noștri. Am votat pentru lugojenii care își doresc condiții decente și compasiune în momentul în care ajung la spitalul din Lugojul nostru. Am votat pentru lugojenii care de prea mult timp așteapă o locuință socială și care, de prea mult timp, așteapă un primar care să-i respecte și să-i ajute. Am votat pentru oamenii simpli, care au nevoie de ajutor și pentru ca toți lugojenii să beneficieze, în următorii patru ani, de sprijinul adevărat al unui primar și al unui consiliu local care își desfășoară activitatea în slujba cetățenilor. Doar un om simplu poate înțelege nevoile oamenilor simpli și de aceea, astăzi, am votat cu încrederea că, începând de luni, lucrurile în orașul nostru se vor schimba”, a declarat Liviu Brîndușoni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.