Lugojul, afectat de inundații. Mai multe străzi și gospodării au fost acoperite de ape

Ploaia torențială care s-a abătut, miercuri după-amiază, peste estul județului Timiș a creat probleme și la Lugoj, unde mai multe străzi și subsoluri au fost inundate. Apa a năvălit în mai multe curți și grădini, iar beciurile unor case au fost inundate.

Pe Splaiul Corneliu Coposu mai multe mașini au rămas blocate în apa care pe alocuri a atins chiar și jumătate de metru. Mai multe garaje și subsolurile blocurilor din zonă au fost inundate. Acoperit de ape a fost și carosabilul de pe strada Caransebeșului, în zona Ocolului Silvic, unde apa a atins și 25 de centimetri, iar circulația în zonă s-a desfășurat anevoios și doar… „pe răspunderea șoferilor”. Inundată a fost și strada A.C. Popovici, unde apa a intrat în mai multe beciuri. Au fost înregistrate inundații și pe străzile Bistrei, Tirolului, Mărășești, Împăratul Traian, Gheorghe Doja, dar și în cartierele Eftimie Murgu, Timișorii 110, Microraion I, Microraion III, Ștrand, Stadion, Cotu Mic și Mondial-Bocșei.

Pompierii au fost solicitați să intervină în mai multe zone din oraș unde canalizarea nu a mai făcut față. În zonele afectate au intervenit și angajații societății Meridian 22, care au acționat cu toate utilajele din dotare.

Un comentariu la „Lugojul, afectat de inundații. Mai multe străzi și gospodării au fost acoperite de ape

  • 8 iunie 2017 la 10:13
    Permalink

    Intr-adevar o stare de alerta privind codul de precipitatii si inundatii anuntat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.