Lugojeanul Cristinel Coneru, la conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin

Conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraș-Severin a fost preluată de un pompier din Lugoj.

Locotenent-colonelul Cristinel Coneru, fost locțiitor al comandantului Detașamentului de Pompieri Lugoj, a fost numit la comanda ISU Semenic, fiind instalat în această funcție după trecerea în rezervă și pensionarea colonelului Titus Susan.

Ceremonia de preluare a comenzii a avut loc în prezența colonelului Claudiu Bratu, din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Pentru preluarea comenzii, lt. col. Cristinel Coneru a fost felicitat și de conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Banat” al județului Timiș.

„Pe toată perioada în care dl. lt. col. Cristinel Coneru a fost loctiitorul comandantului Detașamentului de Pompieri Lugoj, acesta a dat dovadă de profesionalism şi devotament! Totodată, cu ocazia trecerii în rezervă, îl felicităm pe dl. col. Titus Susan pentru toată activitatea desfășurată în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Semenic” al județului Caraș-Severin. Îi dorim multă sănătate, pensie lungă şi linişte sufletească alături de cei dragi”, se menționează în comunicatul ISU Banat.

(foto: ISU Semenic)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.