Lugojeanca Anca Micșa Oprea, copreședinte al filialei REPER Timiș

După demisia din USR, Anca  Micșa Oprea, administratorul public (city-manager) al municipiului Lugoj, a anunțat că și-a găsit REPER-ul, iar duminică, 30 iulie, a fost aleasă copreședinte al filialei REPER Timiș (partid fondat de eurodeputații Dacian Cioloș, Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Dragoș Tudorache și Alin Mituța).

La Conferința județeană REPER Timiș au participat și co-președinții organizației naționale – Ramona Strugariu și Dragoș Pîslaru, precum și deputații REPER Andrei Lupu, Lorant Sas, Alin Prunean și Daniel Toda.

În cadrul acesteia, membrii au fost chemați să aleagă conducerea Filialei Județene Timiș. Votul a avut loc în regim on-line, „în linie cu imaginea noastră de partid digital, modern și adaptat nevoilor unei societăți dinamice”, iar în urma centralizării voturilor, componența forului de conducere REPER Timiș este următoarea:

  •    Copreședinți – Anca Micșa-Oprea și Cristian Răducă
  •    Secretar General – Gabriela Ridegu
  •    Responsabil Comunicare – Mihai-Florin Donțu
  •    Responsabil Resurse Umane – Andreea Silvia Chinezu
  •    Responsabil Strângere de Fonduri – Cristian Ruță
  •   Vicepreședinți – Harry Müller, Ionica-Daniela Lăcătușu, Cristian Pușcaș, Anca Gabriela Mathe
  •    Membrii – Dan Damian, Diana Maftei, Adriana Durlă, Daniela Vlad, Dan Bădiță 

„Credem în tradiție, dar și în puterea înnoirii. Ne adresăm celor care, la fel ca noi, cred în libertate, unitate și solidaritate și celor care vor o administrație profesionistă și implicată în oferirea de soluții viabile pentru județul nostru. Credem în puterea democrației și a dialogului și suntem adepții comunicării permanente și transparente a ideilor și viziunilor pe care ni le asumăm! „, transmit reprezentanții REPER Timiș.

”Ne dorim să fim un reper al dialogului constructiv, al politicilor publice aplicate și al soluțiilor moderne, iar conducerea bicefală a acestei filiale este un prim pas. Credem în puterea comunătățior de coagulare, cheia unei guvernări de succes fiind colaborarea și coordonarea mai multor idei printr-un discurs civilizat și orientat spre soluții”, a declarat Anca Micșa-Oprea.

”REPER își propune ca, la nivel județean, să fie nu doar alternativa la actuala constelație politică, dar și vehiculul politic care să demonstreze că soluțiile pot fi livrate și altfel decât pe planșe sau randări 3D. Avem printre noi tineri care și-au dovedit utilitate și cunoștințele în construirea unui plan de politici publice, dar și novici în domeniu, veniți cu multă dorință de muncă. Bineînțeles, suntem deschiși oricărui timișean care dorește să se implice în proiectul nostru”, a spus și Cristian Răducă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.