Lugojean de 20 de ani, prins cu 80 de plicuri cu droguri

Un tânăr de 20 de ani, din Lugoj, a fost depistat în timp ce avea asupra sa 80 de plicuri cu substanțe etnobotanice și canabis.

Tânărul a fost prins de un echipaj de jandarmi, care efectua o acțiune punctuală pe raza municipiului Lugoj, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

„Pe timpul unei acțiuni punctuale, ce a avut loc în municipiul Lugoj, un echipaj de jandarmi din Gruparea Mobilă Timișoara, a observat o persoană ce prezenta un comportament agitat, care a atras atenția. Asupra persoanei, jandarmii au găsit, într-o borsetă, 80 pliculețe cu fragmente vegetale, de culoare verde-oliv, despre care există suspiciunea că sunt substanțe etnobotanice și canabis. Actele de sesizare, împreună cu plicurile găsite, au fost predate organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor”, au anunțat reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara.

Lugoj Expres Lugojean de 20 de ani, prins cu 80 de plicuri cu droguri substanțe etnobotanice lugojean jandarmi droguri canabis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.