Lugoj 2030! O nouă acţiune în cadrul campaniei „Noi revitalizăm orașul”

Primăria Lugoj, împreună cu UrbanizeHub România, organizează o nouă acţiune în cadrul campaniei „Noi revitalizăm orașul”.

Primăria municipiului Lugoj a început demersurile de inițiere și intenția de a demara procedurile care stau la baza actualizării documentației de urbanism P.U.G. Tema de proiect este documentul esențial care oferă toate datele și informațiile necesare elaborării unei noi documentații de urbanism.

„Dragi lugojeni vă invităm să consultați tema de proiect privind actualizarea documentației de urbanism P.U.G., urmând ca în data de 21 martie 2022, începând cu ora 17:00 să discutăm despre viitorul și viziunea orașului nostru, la „Casa Bredicenilor” din strada V.V. Delamarina nr. 4.

Vă așteptăm! Haideți să ne implicăm în luarea celor mai bune decizii pentru viitorul orașului nostru”, transmit reprezentanții Primăriei Lugoj.

 

Lugoj Expres Lugoj 2030! O nouă acţiune în cadrul campaniei „Noi revitalizăm orașul” urbanism PUG Primăria Municipiului Lugoj Noi revitalizăm orașul Lugoj 2030 Lugoj dezbatere pulică campanie arhitectură

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.