LORD’89 solicită declanșarea procedurilor constituționale de suspendare a Președintelui României

Loja de Onoare a Revoluționarilor din Decembrie 1989 – LORD’89 solicită, într-o scrisoare deschisă adresată atât lui Liviu Dragnea, președintele PSD, cât și lui Călin Popescu Tăriceanu, președintele ALDE, demararea procedurilor constituționale de suspendare a președintelui Klaus Iohannis.

„Federaţia Naţională LOJA DE ONOARE A REVOLUŢIONARILOR DIN DECEMBRIE 1989  –  L.O.R.D.’89, constituită din asociaţii înființate până în decembrie 1992, ce au drept scop atât respectarea, promovarea idealurilor pentru care au luptat în acel Decembrie ’89, cât și apărarea libertății și consolidarea democrației în România, reprezentată prin Irinel STRUŢĂ în calitate de preşedinte, vă solicităm declanșarea de îndată a procedurilor constituționale de suspendare a Președintelui României, întrucât astăzi am constatat atitudinea iresponsabilă și inacceptabilă a domnului Iohannis de a nu ține cont de votul exprimat de națiunea română la data de 11 decembrie 2016. Voința electoratului exprimă voința natională, iar esența democrației este consultarea națiunii prin vot. O dată votul exprimat în condițiile prevederilor constituționale, el trebuie respectat și aplicat. Domnilor, aveți obligația și vă solicităm de urgență să faceți toate demersurile necesare și legale ce se impun, ca ceea ce am câștigat  în Decembrie ’89 să nu fie încălcat. Să nu uitați că ați fost mandatați prin vot să conduceți destinul acestei țări! Dumnezeu să apere România!”, se arată în scrisoarea deschisă semnată de Irinel Struță, președintele LORD’89.

Lugoj Expres LORD’89 solicită declanșarea procedurilor constituționale de suspendare a Președintelui României suspendarea Președintelui României scrisoare deschisă LORD’89 Loja de Onoare a Revoluționarilor din Decembrie 1989

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.