Locul 7 la turneul final, pentru echipa de speranțe a CSȘ Lugoj

Echipa de volei – speranțe a CSȘ Lugoj, pregătită de prof. Carmen Todros, a încheiat pe locul 7 turneul final al Campionatului Național, desfășurat la Sibiu.

CSȘ Lugoj a pierdut toate jocurile disputate în prima fază a competiție – 1-3 cu CSȘ Bega Timișoara, 1-3 cu ACS Juvenil Brașov și 0-3 cu CSȘ Târgoviște, încheind ultimul loc în grupă.

În semifinalele locurilor 5-8, CSȘ Lugoj a fos învinsă, cu 3-0, de ACS Penicilina Iași, iar în meciul pentru locurile 7-8 a câștigat, cu 3-1, partida cu CSȘ Bega Timișoara.

Titlul de campioană a României a fost cucerit de CSM București, care a învins în finala competiției, cu 3-0, pe CSȘ Târgoviște, care, astfel, a obținut medaliile de argint.

Medaliile de bronz au fost adjudecate de CSȘ Sibiu, care a câștigat, cu 3-0, meciul pentru locurile 3-4 cu ACS Juvenil Brașov.

Pe locul 5 s-a situat ACS Penicilina Iași, care s-a impus cu 3-0 în jocul cu CSȘ Bacău, echipă clasată pe locul 6, iar pe poziția a 8 a încheiat competiția CSȘ Bega Timișoara.

Pentru CSȘ Lugoj au evoluat:  Sonia Dumescu, Anamaria Motos, Mădălina Ioniță, Raluca Bucur, Sandra Nistor, Iasmina Molie, Myriam Vanea, Denisa Ciuhureanu, Cassandra Gogu, Roxana Florea, Andreea Irimia și Maya Dragoș.

Lugoj Expres Locul 7 la turneul final, pentru echipa de speranțe a CSȘ Lugoj volei turneu final Târgoviște speranțe Sibiu Lugoj Iași CSȘ Sibiu. CSȘ Lugoj volei CSȘ Lugoj CSȘ Bega Timișoara campionatul național calificare București Brașov Bacău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.