Liviu Brîndușoni (PMP) renunță la mandatul de consilier local

Partidul Mișcarea Populară a obținut, la alegerile de duminică, doar un singur mandat în Consiliul Local Lugoj, pentru cele 803 voturi obținute (5,84%) și nu va fi reprezentat în noul for legislativ local de către Liviu Brîndușoni, aflat primul pe lista PMP de consilieri locali, care a candidat și pentru funcția de primar, obținând 1.060 de voturi (7,66%).
Liviu Brîndușoni a anunțat că preferă să lase locul în Consiliul Local Lugoj oamenilor mai tineri, „oameni care sunt bine pregătiți în domeniul lor de activitate și care vor să capete experiență și în administrația locală”, dar și că retragerea sa „nu vine în urma unor presiuni sau a altor lucruri de această natură”.
„Am câstigat în ultimii patru ani încrederea multor lugojeni pe care am reușit să îi ajut cu lucruri simple, dar care pentru ei au contat foarte mult. Nu voi merge mai departe în Consiliul Local, pentru că prefer să las acest loc și celor mai tineri ca mine, oameni care sunt bine pregătiți în domeniul lor de activitate și care vor să capete experiență și în administrația locală. Retragerea mea nu vine în urma unor presiuni sau a altor lucruri de această natură, iar cine mă cunoaște știe că nu a reușit nimeni vreodata să facă presiuni asupra mea pentru a lua o decizie sau alta. Mă voi retrage din funcția de consilier local câștigată și voi urma pe mai departe prioritățile legate de familie și de alte proiecte personale. Voi rămâne un om al comunității care ajută necondiționat oamenii aflați în dificultate, un om pe care aceștia se pot baza și de acum înainte. Am câștigat în ultimii patru ani și experiență în administrația locală, fiindcă am fost un consilier local activ, preocupat de cunoașterea și aplicarea corectă a legilor. Întotdeauna am fost pregătit cu argumente legale atunci cand am fost nevoit să ridic mâna pentru a aproba sau a vota împotriva unui proiect sau altul. Cel mai important lucru pentru mine a fost și este însă acela că am respectat legea și întotdeauna am votat pentru lugojeni și, astfel, am putut și pot să pun liniștit capul pe pernă în fiecare seară. Îi felicit pe câștigători și îi asigur că echipa PMP, prin reprezentantul sau în Consiliul local, va fi o voce activă, care va milita pentru binele lugojenilor și pentru schimbarea în bine de care are nevoie Lugojul nostru. Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut, colegilor din PMP Lugoj și alegătorilor pentru încredere, deschidere și dialog”, a transmis Liviu Brîndușoni. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.