Liviu Brîndușoni, candidat PMP la Primăria Lugoj: „Eu am preferat întotdeauna să fiu un om care ajută cu tot ce poate”

Fie că ne place sau nu, trăim vremuri tulburi în care prea puţini politicieni reuşesc să îşi facă datoria faţă de cei care i-au ales. Majoritatea dintre ei vă spun că şi-au făcut treaba, uitând că de fapt ar fi trebuit să îşi facă datoria. Alţii, care au ajuns vioara întâi într-o orchestră, trăiesc cu impresia că sunt în stare să compună o simfonie.

Eu am preferat întotdeauna să fiu un om care ajută cu tot ce poate, făcând lucruri simple pentru oameni simpli, fiindcă cele mai mărunte fapte, valorează mai mult decât cele mai măreţe intenţii! Astfel, am dovedit în ultimii patru ani că pot fi o legătură necesară între dumneavoastră şi factorii de decizie sau de execuţie din Primăria Lugoj. Nu exista minuni care se vor întâmpla peste noapte, fiindcă nimeni nu poate face totul dintr-o dată, dar cu siguranţă pot promite că voi continua să vă ajut, să vă ascult şi să mă implic în rezolvarea problemelor cu care vă confruntaţi şi în dezvoltarea viitoare a Lugojului nostru. Aşa am făcut întotdeauna şi aşa voi face şi de acum înainte, fiindcă prefer să respect chipul pe care îl văd în oglindă, decât cel pe care îl văd lăudat în ziare sau la televizor. Doar prin experienţa şi ideile fiecăruia dintre noi putem găsi cele mai corecte soluţii pentru binele comunităţii noastre. De astfel de oameni avem noi nevoie, nu de oameni care nu îşi pot ţine promisiunile făcute şi promit în continuare doar pentru a vă fura votul. Important este să nu renunţaţi la a merge la vot, fiindcă cel mai adesea oamenii renunţă la puterea lor crezând că nu o au. VOTUL e puterea pe care o aveţi pentru a schimba lucrurile!

Politicienii au luat tot timpul decizii care vă afectează, deşi puţini dintre ei mai citesc vreo lege înainte de a decide sau de a deschide gura să vorbească, iar dintre cei care citesc sunt tot mai puţini care înţeleg. Pe 27 septembrie puteţi lua dumneavostra decizia care să îi afecteze pe politicieni şi fiecare dintre aceştia să primească ceea ce merită. În politică nu contează nici barca în care eşti şi nici cât de mare e valul pe care te afli, fiindcă mai întâi de toate trebuie să înveţi cum se vâsleşte şi mai apoi cum se ţine cârma.

Vor fi multe de făcut pentru a îmbunătăţi calitatea vieţii noastre a tuturor şi  pentru a înfrumuseţa cartierele în care locuim, pentru a îmbunătăţi siguranţă şi integritatea noastră şi a copiilor noştri şi de aceea vom stabili împreună cu dumneavostra priorităţile, pentru a fi cu toţii de acord cu privire la modul de realizare a acestora.

Cu votul dumneavostra din 27 septembrie, pentru candidatura mea la funcţia de Primar şi pentru cea de consilier local, împreună cu echipă formată din colegii mei din Partidul Mişcarea Populară Lugoj (PMP), voi reuşi să fac toate aceste lucruri pentru dumneavoastră!

Votaţi Liviu Brîndusoni – PRIMAR şi echipa PMP la CONSILIUL LOCAL, poziţia 3 pe buletinul de vot!

E vremea schimbării şi e timpul să ne implicăm cu toţii pentru a decide împreună ce facem cu viitorul nostru, al copiilor şi nepoţilor noştri!

Toţi pentru Lugojul nostru!

 

Lugoj Expres Liviu Brîndușoni, candidat PMP la Primăria Lugoj: "Eu am preferat întotdeauna să fiu un om care ajută cu tot ce poate" primar politicieni PMP Lugoj PMP Lugoj Liviu Brîndușoni Consiliul Local Lugoj candidat

 

Comandat: Partidul Mișcarea Populară Timiș; Executat de Boldureanu Petrică PFA; COD MANDATAR 21200020

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.