„Live in the City” – la început de decembrie, pe scena Teatrului „Traian Grozăvescu”

 

Casa de Cultură a Municipiului Lugoj va organiza,  în 7 decembrie, pe scena Teatrului Municipal „Traian Grozăvescu”, o nouă ediție a evenimentului muzical „Live in the City”.

În cadrul evenimentului, care are ca scop principal promovarea trupelor locale, vor concerta formațiile „Acustic Band” și „Mist”.

Anul acesta vom avea două debuturi la „Live in the City”. Primul este debutul oficial al formației „Mist”, pe care am ales să o sprijinim pentru că se numără printre puținele trupe care mai și compun. Cel de-al doilea debut aparține… unei firme de sonorizare, cu care am decis să colaborăm. Noi nu am avut până acum în Lugoj o firmă care să aibă acest potențial tehnic, să poată să susțină un festival de blues, de jazz, o manifestare artistică la acest nivel. Firma îi aparține lui Silviu Ieța (Dj Măcelaru). Sperăm, pe viitor, să colaborăm cât mai mult cu Silviu Ieța, că e de preferat să rămână banii în Lugoj, plus că este mult mai ieftin decât firmele din Timișoara”, a declarat Augustin Bercean, organizatorul manifestării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.