Liceul Teoretic „Traian Vuia” din Făget se extinde cu un nou corp de clădire

Autoritățile din Făget intenționează să construiască, în cadrul Liceului Teoretic „Traian Vuia”, un nou corp de clădire pentru clasele 0-IV.

Primarul Marcel Avram a anunțat că „încă un proiect depus la CNI este pe drumul cel bun”, după ce autoritățile din Făget au obținut acordul de finanțare pentru obiectivul de investiții „Construire școală clasele 0-IV în incinta Liceului Teoretic Traian Vuia”. 

Conform acordului de finanțare, transmis Primăriei Făget, Compania Națională de Investiții a anunțat că obiectivul de investiții a fost introdus pe Lista sinteză a subprogramului „Unități și instituții de învățământ de stat” aprobată prin Ordin M.D.L.P.A. nr. 792/14.06.2021, iar “finanțarea obiectivului de investiții solicitat, se va realiza în corelare cu alocațiile bugetare destinate subprogramelor din cadrul Programului Național de construcții de Interes Public sau Social derulat de „C.N.I” – S.A. în baza O.G. nr.25/2001 privind înființarea Companiei Naționale de Investiții „C.N.I.” cu modificările și completările ulterioare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.