Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” a primit, pentru a doua oară consecutiv, titlul de Școală eTwinning

Veste bună din Europa pentru Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj, în aceste vremuri stapânite de îngrijorare, știri alarmante și perspective sumbre.

Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” a obținut titlul de Școală eTwinning, dobândit pentru a doua oară consecutiv și valabil pentru următorii 2 ani.

Din cele 2139 de școli din Europa, printre care 77 din România, Liceul „Coriolan Brediceanu” este singura școală din județul Timiș declarată Școală eTwinning pentru anii 2020 și 2021, fiindu-i recunoscute meritele în domenii ca practica digitală, siguranța online, abordare pedagogică inovativă și creativă, promovarea dezvoltării profesionale continue a cadrelor didactice și încurajarea învățării colaborative în rândul elevilor și al profesorilor.

Acest rezultat nu înseamnă doar recunoașterea succesului individual al unui profesor, ci performanța întregii echipe eTwinning din școală, alcătuită din profesori și elevi, în egală măsură dedicați colaborării internaționale și educației la nivelul secolului XXI.

Misiunile școlilor eTwinning de pretutindeni includ conducerea colectivă, atât din punct de vedere al responsabilității, cât și al procesiului decizional, practici de colaborare, schimb și lucru în echipă, implicarea elevilor ca promotori ai schimbării, iar incluziunea și învățarea inovativă sunt practici uzuale, astfel încât, în băncile acestor școli să se formeze cu succes cetățenii activi ai noului mileniu.

Lista tuturor celor peste două mii de școli eTwinning poate fi accesată la adresa: https://www.etwinning.net/en/pub/support/2020–2021-etwinning-school-l#c642  

Lugoj Expres Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” a primit, pentru a doua oară consecutiv, titlul de Școală eTwinning veste bună titlu Timiș singura școală Școală eTwinning performanță Lugoj Liceul Teoretic Coriolan Brediceanu eTwinning

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.