Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” găzduiește, în premieră, etapa județeană a Olimpiadei de limba engleză

Liceul Teoretic „Coriolan Brediceanu” din Lugoj va găzdui sâmbătă, 19 martie, în premieră, etapa județeană a Olimpiadei de limba engleză pentru gimnaziu și liceu, alături de alte două școli din Timișoara.

Datorită situației actuale și numărului mare de participanți, la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Timiș s-a luat decizia ca, în acest an, faza județeană a Olimpiadei de limba engleză să se desfășoare atât în Timișoara, cât și în Lugoj, fiecare centru urmând să găzduiască elevii de la școlile și liceele arondate.

Astfel, pe listele pentru zona Lugoj sunt înscriși aproape 200 de elevi din clasele VII-XII, provenind atât din zona Lugoj, cât și din zonele Făget și Buziaș.

Olimpiada va consta dintr-o probă scrisă cu durata de două ore la gimnaziu, respectiv trei ore la liceu, pentru elevii de liceu existând două secțiuni, A și B, în funcție de numărul de ore de limba engleză studiate la clasă.

Se vor califica pentru proba de baraj pentru accederea la etapa națională elevii care vor obține un punctaj minim de 95 de puncte. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.