Legende! Gală Folk, la Lugoj

Cea de-a doua ediție a Galei Folk de la Lugoj va avea loc vineri, 27 septembrie 2019, de la ora 19.00, la Teatrul Municipal “Traian Grozăvescu”, sub genericul “Legende”.

Gala va cuprinde trei recitaluri susținute de muzicieni legendari ai scenei internaționale și naționale: Dan Andrei Aldea, Freddy Stauber și Corina Ignea.

“În acest an, am dorit să oferim publicului lugojean oportunitatea de a asculta câteva dintre legendele scenei muzicale românești sau chiar internaționale. Spun și internaționale, pentru că, atât Dan Andrei Aldea, cât și Freddy Stauber, au continuat, după strălucita carieră muzicală pe scena românească, să cânte și să confirme, ca muzicieni, și în țara de adopție, Germania. Dan Andrei Aldea este considerat și astâzi “cel mai bun chitarist român”. Va fi o onoare pentru mine să îl prezint publicului lugojean, mai ales că au trecut aproape 40 de ani de la ultimul său concert, în Lugoj, împreună cu formația Sfinx. Freddy Strauber este, poate, cel mai popular muzician lugojean și revine la Lugoj cu un nou concert, de această dată 100% acustic. Corina Ignea a rămas aceeași voce tânără, pe care lugojenii o știau din anii ’80, de la Cenaclul lugojean“Alter Ego”. Alături de Freddy Stauber și Corina Ignea vor urca pe scena Cristi Gogu (chitară/voce) și Daniela Marcu (cajon)”, a declarat Augustin Bercean, coordonatorul Galei.

Manifestarea este organizată de către Casa de Cultură a Municipiului Lugoj, cu sprijinul financiar al Primăriei și Consiliului Local Lugoj.

 

Lugoj Expres Legende! Gală Folk, la Lugoj recital folk Lugoj Legende gală folk gală Freddy Stauber folk Dan Andrei Aldea Corina Ignea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.