La Lugoj are loc finala Campionatului Național de gimnastică artistică al juniorilor III

Micii gimnaști își desemnează campionii, la sfârșitul acestei săptămâni, la Lugoj.

Federația Română de Gimnastică, în parteneriat cu Primăria municipiului Lugoj și cu sprijinul Clubului Sportiv Școlar Lugoj, organizează, în zilele de 19 și 20 mai, la Sala Sporturilor “Ioan Kunst Ghermănescu”, finala Campionatul Național  pe echipe și individual al uniorilor III, nivel 1 și 2 (8-11 ani), la gimnastică artistică masculină.

Participă 76 de gimnaști, de la 13 cluburi din țară: Dinamo București, Steaua București, CS Gloria Arad, LPS Bistrița, CSȘ Brașov, CSȘ Buzău, CSM Cluj-Napoca, CSȘ Lugoj, CSȘ Reșița, CSM Reșița, CSȘ Sibiu, CS Nr.1 Timișoara, LPS Târgu-Mureș.

Competiția va debuta vineri, 19 mai, de la ora 10 și va continua sâmbătă, 20 mai, de la 9.30.

În prima zi a finalei, între orele 10 și 12 vor evolua gimnaștii de la nivelul 1, iar între 14.45 și 16.45 gimnaștii de la nivel 2. Se vor da medalii pentru individual compus și echipe. Ziua a doua este rezervată finalelor pe aparate, programate între 9.30 și 12.30.

Vineri, 19 mai, după încheierea concursului la juniori III, programul va continua, între orele 17 și 20, cu o demonstrație de gimnastică prezentată de băieți și fete în cadrul Festivalului Regional de Gimnastică, manifestare inițiată de Federația Română de Gimnastică.

În același timp, se va desfășura și o selecție pentru gimnaști, băieți și fete, cu vârste cuprinse între 4 și 7 ani.

Intrarea în sală este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.