La grădiniță și în vacanță! Toate grădinițele din Lugoj se redeschid

Copiii pot merge la grădiniță și în vacanța de primăvară. Începând de miercuri, 7 aprilie, toate grădinițele din Lugoj se redeschid.

“De miercuri se vor redeschide toate grădinițele. Decizia a fost luată ca urmare a numeroaselor solicitări primite de la părinți”, a anunțat primarul Claudiu Buciu.

Decizia autorităților lugojene respectă prevederile Ministerului Educației, care menționează că unitățile de învățământ preșcolar din localitățile cu rata de infectare sub 6 cazuri la mia de locuitori pot rămâne deschise pentru activități educaționale și în timpul vacanței de primăvară, dacă au avizul Direcției de Sănătate Publică.

Totodată, grădinițele care rămân deschise trebuie să respecte cu strictețe măsurile de igienă, curățenie și dezinfecție, precum și toate regulile de protecție individuală stabilite prin Ordinul comun nr. 3235/93/4.02.2021 al Ministerului Educației și al Ministerului Sănătății, privind măsurile de organizare a activității în cadrul unităților/instituțiilor de învățământ în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.