La Făget, comercianții pot să-și vândă produsele agroalimentare într-o piață nouă

Autoritățile din Făget au investit 2,8 milioane de lei în modernizarea pieței agroalimentare din oraș, construită din temelii pe locul vechiului târg, pe o platformă în suprafață totală de 4.200 de metri pătrați.

Noua piață este acoperită de o copertină cu o arhitectură ieșită din tipare și dispune de 324 de locuri de vânzare a produselor agricole. Piața mai dispune și de o clădire cu două nivele, în suprafașă totală de 428 de metri pătrați, unde sunt amenajate 22 de spații pentru vânzarea de produse lactate și carne, dotate cu vitrine frigorifice și frigidere, precum și birouri și grupuri sanitare.

Noua piață a fost inaugurată cu mare fast, la sfârșitul săptămânii trecute, în prezența conducerii Consiliului Județean Timiș, reprezentată de președintele Călin Dobra și vicepreședintele Traian Stancu, precum și a parlamentarilor de Timiș Alina Gorghiu și Ben-Oni Ardelean.

La eveniment au mai participat cetățenii de onoare Viorel Coifan, Valeriu Tabără și Dumitru Tomoni, consilieri județeni și numeroși primari din județ, în frunte cu Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

„Piața agroalimentară este o investiție foarte importantă pentru Făget, după centrul civic și alte lucrări de infrastructură”, a mărturisit primarul Marcel Avram, care a ținut să precizeze și că „cea mai importantă investiție a Făgetului nu s-a întâmplat încă”.

Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol folcloric susținut de ansamblurile Făgețeana și Cununa Vețelului, împreună cu soliștii Liliana Savu Badea, Elena Evsei Ruiu, Mircea Cârțișorean, Viorica Ciurescu, Foare Hojda Tomoiagă, Bianca Mărășescu, Andreea Dragoman, Otilia și Neluțu Radu, Alina și Dani Stancu, Ionică Beschiu și Dorinel Gavriluț Pârvoni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.